Căutare pe site

Сomponența departamentului

Lista profesorilor Departamentului de Fizică

Numele, prenumeleFuncţia, titulActivează dinE-Mail
Tronciu Vasile Șef Departament, Prof., Dr. Hab.
1994 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Rusu Alexandru Conf., Dr. 1975 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Țiuleanu Dumitru Prof., Dr. Hab. 1989 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Chistol Vitalie Conf., Dr. 1991 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Neaga Angela Conf., Dr. 1987 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Nistiriuc Ion Conf., Dr. 1970 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Rusu Spiridon Conf., Dr. 1995 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Şerban Claudia Conf., Dr. 1964 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Pîntea Valentina Conf., Dr. 1998 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Pîrțac Constantin Lector Superior 1997 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Burdujan Eduard Lector Superior 1995 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Gutium Serghei Lector Superior 2011 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Mocreac Olga Lector Universitar 2003 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Popovici Ana Lector Universitar 2006 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Ciobanu Marina Lector Universitar 2005 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Personalul auxiliar

Numele, prenumeleFuncţia, titulActivează dinE-Mail
Pilețchi Natalia Şef de Laborator 1996 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Ropot Eugenia Laborant Superior 1988  
Ceban Iurie Inginer 2016 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Voloşciuc Evdochia Tehnician 1992 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Ciobu Nicoleta Inginer 2015 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.